Başkan CAN Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN çeşitli sebeplerden ötürü belediye gelemeyecek durumda olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Başkan İsmail CAN, çeşitli rahatsızlıklardan, işlerinden veya yaşlılık gibi sebeplerden dolayı kendisini görmeyip talep ve görüşlerini iletemeyecek durumda olan vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.  Ziyaretlerinde yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini dinleme imkânı bulan Başkan CAN, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların, ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını sordu.

Başkan CAN'ın ilk durağıi beldeye muhtarlık hizmeti sunan eski muhtar Muhittin ORHAN'ın eşi kalp ameliyatı olup evinde istirahat eden Zülfiye ORHAN 'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

İkinci durağı ise Merkez Mahallede Hayriye Özer 'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi sundu.CAN "Allah acil şifalar versin." dedi.

Başkan CAN'ın son durağı ise Yeni Mahalle Ürķütlerde Hatice AYDOĞAN'ı ve Yeni Mahalle Afet Konutlarında Nazmiye EKİNCİ'yi ziyaret etti.