CAN Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenledi

Başkan CAN Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Kumluca Belediyesi Sosyal Tesislerinde İftar Programı düzendi.CAN konuşmasında "Bu akşam iftarımızı Şehit ve Gazi Ailelerimizle birlikte açtık.Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz onuruna Belediyemiz Sosyal Tesislerinde düzenlediğimiz iftar programına teşrif eden Ulus İlçe Kaymakamımız Sayın Recep HASAR' a, Sayın Cumhuriyet Savcımıza,Komutanlarımıza,daire amirlerimize müdürlerimize ve bu vatanın gerçek sahipleri olan aziz şehitlerimizin saygıdeğer ailelerine, kahraman gazilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.Mübarek Kadir Gecesinde tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla yad ediyor, kahraman gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizle uzun ömürler diliyorum."dedi.