Kumlucalılar Belediye İftarında Buluşu

Kumluca Belediyesinin her yıl gelenekselleşen iftar programı bu sene yapımı Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen  "Belediye Kapalı Pazaryeri"nde yoğun katılımla  gerçekleşti.İftar programına Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili adayları Op. Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilat Üyeleri katıldı.   Belediye Başkanı CAN "Belediyemizce düzenlenen İftar Programı yoğun katılımla gerçekleşti.İftar Programımıza teşrif eden saygıdeğer hemşehrilerimize,Bartın Belediye Başkanımız Sn.Cemal AKIN,a Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayımız Sn.Orhan KIRŞANLI' ya ve basınımızın değerli temsilcilerine sonsuz teşekkür ediyorum.Allah tekrarını nasip etsin,birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." dedi.