Başkan Final Müsabakasını İzledi

Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN,Kumluca Esnaf Spor ile Amasra Spor arasında oynan Bartın Amatör Lig Final Müsabakasını izledi.

Bartın Atatürk Stadyumu’nda oynanan final müsabakasını Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 22 Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Ulus,  ve çok sayıda sporsever izledi. Baştan sona büyük heyecan içinde geçen final müsabakasını penaltı atışları ile 3-1 Amasraspor kazandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN " Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan şampiyonluk.müsabakasında takımıni yalnız bırakmayan Kumluca sevdalılarına ve her zaman olduğu gibi tribünleri görsel. şölene dönüştüren Genç Gocanazlılar taraftar grubumuza sonsuz teşekkür ediyorum.Nasip değilmiş şampiyon olamadık.Ancak güzel beldemizin güzel yürekli insanları genciyle yaşlısıyla tribünleri coşkuyla doldurarak bir kez daha birlik ve beraberliğıni ortaya koymuştur. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum."dedi.