Zeytin Dalı Köprüsü

Belediyemizce yapım çalışmaları devam eden ve Mayıs ayında açılışı yapılacak olan Yaya Köprüsüne  meclis kararı ile "Zeytin Dalı Köprüsü" adı verildi.Başkan CAN yaptığı açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin de başlatmış olduğu " Zeytin Dalı Harekatı" na destek olmak amacıyla Belediye Meclisimizce " Zeytin Dalı" ismi verilmiştir. Fedakarlıklarıyla, kahramanlıklarıyla dünyaya örnek olan annelerimiz,bacılarımız tıpkı Milli Mücadele döneminde olduğu gibi kahraman Mehmetçiğe şapka,bere,atkı,eldiven örüp bir tas sıcak çorba ulaştırmak için seferber olurken,dedelerimiz,bıyığı terlememiş kardeşlerimiz cepheye koşmak için Askerlik Şubelerine müracaat edip hazır kıta beklerken ve kahraman Mehmetçiğimiz, nereye diye soranlara istikamet Kızıl Elma, ailem beklemesinler diyerek gözünü kırpmadan şehadete yürürken bizlerde kahraman Mehmetciğimize bir nebze olsun destek olabilmek ve tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun Afrin de başlattığı ve zaferle taçlandıracağı " Zeytin Dalı Destanını çocuklarımıza, gelecek nesillere aktarabilmek için yaya köprüsüne Zeytin Dalı ismini vermiş bulunmaktayız.Yüce Mevlam tarih boyunca olduğu gibi bu günde yedi düvele karşı kahramanca mücadele eden ordumuzu korusun,karada denizde ve havada muzaffer kılsın."dedi.