Kapalı Pazar Yeri Dualarla Açıldı

Kumluca Belediyesi Kapalı Pazar Yeri 29 Aralık Cuma Günü dualarla açıldı.Belediye Başkanı Can açılış konumasında "Bizlere bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun yapımını tamamladığımız Kapalı Pazaryerinin açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.Açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran Ulus İlçe Kaymakamımız Sayın Recep HASAR, Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal AKIN,Abdipaşa Belediye Başkanımız Sn.Yaşar DÖNMEZ,Kozcağız Belediye Başkanımız Sn.Mustafa KARAMAN,Hasankadı Belediye Başkanımız Sn.Zeki ERDOĞAN,Ulus İlçe Müftümüz Sn.Murat OKUYAR,MHP İl Başkanımız Sn.Ercüment ÖZÇELİK,Merkez İlçe Başkanımız Sn.Murat DEMİR,MHP Kadın kolları Başkanımız Sn.Nuran AKMAZ,Bartın Ülkü Ocakları Başkanımız Sn.Bünyamin ÖZGÜROĞLU, Muhtarlarımız , Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanımız ,Esnaf Odası,Şoförler Odası ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası Başkanlarımız, Kapalı Pazaryeri çatı işi yüklenici firması Çelikerler Müdürü Sn.Ramazan ÇELİKER,Belediye Meclis üyelerimiz,basınımızın değerli temsilcileri ve her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan en büyük gücümüz Saygı değer Kumlucalı hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum."dedi.