Kapalı Pazar Yeri Açılışa Hazır

Kumluca Belediyesi Kapalı Pazar Yeri açılışa hazırlanıyor.Başkan CAN beldemize kazandırılan bu proje ile ilgili şunları söyledi:"2014 yılında Beldemizi ve Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli halkımıza hitep ettikleri sırada bir kardeşimiz Kapalı Pazar Yeri istiyoruz yazmış saygıdeğer Genel Başkanımızda bizlere halkın taleplerini yerine getirin ,Kapalı Pazar Yerini inşa edin talimatı vermişlerdi.Seçim beyannamemizde de yer alan Kapalı Pazar Yerini 2017 yılı içerisinde inşa ederek açılışa hazır hale getirdik. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki saygıdeğer liderimize ve Kumlucalı hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getiriyoruz. Yüce milletimize hizmet etmenin mutluluğun yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Kapalı Pazar Yerinin ardından 2018 yıında söz verdiğimiz tüm projeler tamamlanarak düzenleyeceğimiz festivalle açılışları gerçekleştirilecektir.Bizlere güvenen, destek olan, sabır gösteren tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum ayrıca her daim bizlere destek olan saygıdeğer büyüğüm Cemal AKIN Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ."dedi.